Ahrend

Koninklijke Ahrend is de toonaangevende internationale projectinrichter die gespecialiseerd is in het leveren van eigentijdse en zeer duurzame office lifestyles aan zakelijke eindgebruikers over de hele wereld. In het ontwerp van haar producten en inrichtingen staat het welzijn en de productiviteit van de gebruiker centraal. Koninklijke Ahrend heeft kantoren in meer dan 25 landen op vijf continenten, waaronder China, Rusland en Dubai. Door middel van een portfolio van toonaangevende meubel merken, zoals Ahrend, Techo en Presikhaaf levert Koninklijke Ahrend inrichtingen voor kantoor, onderwijs, gezondheidszorg en retail omgevingen.

Ahrend’s visie is die van een circulaire economie en streeft dan ook de duurzaamste oplossing van allen: producten van dusdanige kwaliteit dat ze eindeloos kunnen worden hergebruikt. Immers, het meest duurzame product dat je kunt maken is een tijdloos, mooi en modulair product dat je niet hoeft af te danken of af te breken, maar ‘gewoon’ kunt hergebruiken.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankert in onze gehele bedrijfsvoering. Wij geloven dat duurzaamheid vooral doen is, samen met elkaar. Het bewijs? Wij voldoen aan het Cradle to Cradle Certified™ Programma. Zo stimuleren we hergebruik van onze producten, we gebruiken gezonde non-toxische poederlakken en we liggen voor op schema om onze kringloop te sluiten in 2020.

ahrend-logo

Contactpersoon

Dionne Ewen
Manager circulaire economie

dewen@royalahrend.com

Tel.: +31 (0) 6 14467018

Contact

Ahrend Nederland bv
Kofferen 60
5490 AA Sint-Oedenrode

Ahrend Inspiration Center
Laarderhoogtweg 25
1101 EB Amsterdam